Συγκινητική κίνηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Γιαννάκη

Συγκινητική κίνηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Γιαννάκη

Gazzetta team
Συγκινητική κίνηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Γιαννάκη

bet365

Πάνω απ’ όλα, ο αθλητισμός είναι ένας τρόπος σύνδεσης των ανθρώπων και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ το απέδειξε με μια μοναδική κίνησή της προς τον πιο πιστό φίλος της ομάδας, τον Γιαννάκη.

Η σημερινή(21/6) μέρα ήταν ιδιαίτερη για τον Γιαννάκη καθώς έγινε η στιγμή της απονομής. Όπως σημείωσε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο επίσημο δελτίο Τύπου της… «Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αφιέρωσε το μετάλλιό του για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα, στο Γιαννάκη. Το δικό μας Γιαννάκη, το Γιαννάκη όλου του ΠΑΟΚ, αυτή την αγνή ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή. Ο Μπάνε και η ομάδα ολόκληρη δεν το αφιέρωσαν απλά στο Γιαννάκη, αλλά του το υποσχέθηκαν, όπως έγινε άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα ήρθε η ώρα της απονομής...
Ο δικός μας Γιαννάκης πέρασε από το PAOK Sports Arena, παρέλαβε το μετάλλιο του και ανανέωσε το ραντεβού του με την ομάδα μπάσκετ για τις αρχές Οκτωβρίου όταν και θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα