Μαρινάκης: «Είμαστε δίπλα στους Αγγελόπουλους, καμία πρόθεση εμπλοκής στην ΚΑΕ»

Μαρινάκης: «Είμαστε δίπλα στους Αγγελόπουλους, καμία πρόθεση εμπλοκής στην ΚΑΕ»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης: «Είμαστε δίπλα στους Αγγελόπουλους, καμία πρόθεση εμπλοκής στην ΚΑΕ»
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προχώρησε σε δήλωση στήριξης στους αδερφούς Αγγελόπουλους, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει πρόθεση εμπλοκής της οικογένειάς του στην ΚΑΕ.
Η τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη στην επίσημη σελίδα του στο Facebook - στην οποία τονίζει πως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και η οικογένειά τους και ο ίδιος και η οικογένειά του είναι εκείνοι που πληρώνουν και προσφέρουν τόσα στην ομάδα του Ολυμπιακού (σ.σ. και με την συμβολή του κόσμου) - αναφέρει τα εξής:
Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ: Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επενδύουν εκατομμύρια ευρώ και προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο. Εύχομαι σύντομα να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους. Είναι λογικό να υπάρχουν σε όλα τα σπορ κακές χρονιές. Και είναι λογικό, επίσης, να υπάρχει κριτική. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους, όμως αυτοί που διοικούν και πληρώνουν είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν.
Όποιος όμως πιστεύει ότι μπορεί και θέλει να αποφασίζει και να διοικεί καλό θα είναι να βγει μπροστά και να βάλει τα χρήματά του. Δυστυχώς ελάχιστοι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους στον ελληνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της βαθύτατης οικονομικής κρίσης. Και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ας είμαστε ειλικρινείς, πέρα από εμένα στα ερασιτεχνικά τμήματα και στο ποδόσφαιρο και την οικογένεια Αγγελόπουλου στο μπάσκετ δεν είδαμε ούτε ευρώ στον Σύλλογο από επώνυμους και εύρωστους οικονομικά φιλάθλους μας. Προφανώς δεν αναφέρομαι στους απλούς φιλάθλους μας που στηρίζουν μαζικά και από το υστέρημα τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα