Συνεχίζει ως Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ ο Σάκοτα

Συνεχίζει ως Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ ο Σάκοτα

Gazzetta team
Συνεχίζει ως Τεχνικός Διευθυντής στην ΑΕΚ ο Σάκοτα

bet365

Το gazzetta.gr ενημέρωσε εγκαίρως για την πρόθεση της ΑΕΚ να πορευτεί με τον Ντράγκαν Σάκοτα από άλλο πόστο κι εν συνεχεία η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ο «Σάλε» αναλαμβάνει θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε από κοινού με τον 66χρονο Σερβοέλληνα τεχνικό να αλλάξει εκ νέου το status της παρουσίας του στην «Ένωση», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τη συνεργασία που περνάει πλέον σε άλλο επίπεδο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Εμβληματική φυσιογνωμία για την ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο δις τροπαιούχος - εντός του 2018 - προπονητής είχε σήμερα (19/06) συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, όπου και αποφασίστηκε η συνεργασία τους να συνεχιστεί σε άλλο επίπεδο. Ο κ. Σάκοτα αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Tεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ Β.C., ενώ παραμένει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο κορυφαίος προπονητής έχει βασικότατο μερίδιο στις εφετινές επιτυχίες της «Βασίλισσας», όπως και στην αναγεννησιακή πορεία της Ομάδας. Είναι εκείνος, που την καθοδήγησε στον πρωταθληματικό τίτλο μετά από 32 χρόνια αναμονής, το 2002, αλλά και εκείνος, που την οδήγησε ξανά στον ευρωπαϊκό θρόνο κατά την περίοδο, που τελείωσε, μετά από 18 χρόνια, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον ευγνωμονεί και συμπορεύεται μαζί του για τα καλύτερα, που έρχονται...».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα