Από το Γκονζάγκα στο Λαύριο ο Μέλσον (vid)

Από το Γκονζάγκα στο Λαύριο ο Μέλσον (vid)

Gazzetta team
Από το Γκονζάγκα στο Λαύριο ο Μέλσον (vid)

bet365

Το Λαύριο ενισχύθηκε με την προσθήκη του 22άχρονου γκαρντ Σάιλας Μέλσον, ο οποίος αποφοίτησε από το Γκονζάγκα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Αναλυτικά

«Η ΚΑΕ Λαύριο MEGABOLT ανακοινώνει την απόκτηση του Silas Melson!

O Αμερικανός γκαρντ έχει γεννηθεί στις 22 Αυγούστου του 1996 και με ύψος 1.93 μ. καλύπτει κυρίως τη θέση «2». Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Gonzaga και την τελευταία του χρονιά στο NCAA (Gonzaga Bulldogs) είχε κατά μέσο όρο 9,3 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ με ποσοστό ευστοχίας 41,8% και 34% στα σουτ τριών πόντων.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν αναφέρουν ότι πρόκειται για εξαιρετικά αθλητικό παίκτη, ο οποίος διακρίνεται για την εκτελεστική του δεινότητα, χωρίς ωστόσο να εκβιάζει τις προσπάθειες που παίρνει. Ο Μέλσον υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, καθώς η τεχνική ηγεσία, διέκρινε ότι είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα εξελίξιμος και εισηγήθηκε στη διοίκηση να επενδύσει στην αγωνιστική του αξία.

Το Λαύριο MEGABOLT συνεχίζει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ που θα κάνει για μια ακόμη φορά τον κόσμο της ομάδας υπερήφανο!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα