Επέστρεψε στην Κύμη ο Τουτζιαράκης

Gazzetta team
Επέστρεψε στην Κύμη ο Τουτζιαράκης

bet365

Την επιστροφή του Σταύρου Τουτζιαράκη στην Κύμη ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Εύβοιας.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρωσία - Αίγυπτος, αν o Σαλάχ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Σταύρο Τουτζιαράκη, ο οποίος μετά από μία σεζόν επιστρέφει "σπίτι" του!

Κατ’ επανάληψη τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης έχουν τονίσει ότι δεν πρόκειται για μια απλή ομάδα, αλλά για μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια. Στις οικογένειες λοιπόν υπάρχουν αποχωρισμοί, αλλά και επανασυνδέσεις. Άλλωστε, όταν ο δεσμός που έχει δημιουργηθεί είναι ισχυρός, τότε η απόσταση τον δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Μια τέτοια περίπτωση έχουμε στην σχέση της ομάδας της Κύμης με τον Σταύρο Τουτζιαράκη, που από σήμερα είναι και πάλι μαζί έπειτα από έναν χρόνο "χωρισμού"!

Ο Τουτζιαράκης αγωνίστηκε για δύο σεζόν με την φανέλα της Κύμης, το 2015/16 στην Α2 και το 2016/17 στην Α1. Την πρώτη ήταν ένας από τους βασικούς «πυλώνες» της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α1, όντας αναμφισβήτητα ο καλύτερος ψηλός της κατηγορίας. Στην 2η σεζόν του έγινε αρχηγός της Κύμης στην πρώτη της χρονιά στην Basket League και τίμησε με το παραπάνω αυτήν του την ιδιότητα, αφού αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 257 πόντους και πρώτος ριμπάουντερ με 148.

Στο τέλος της περιόδου συμφώνησε με τον Προμηθέα Πάτρας, τον οποίο ως βασικός σέντερ βοήθησε να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος! Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Κύμη και να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας μας. Ας δούμε τι δήλωσε ο ίδιος για την επιστροφή του:

“Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά με τον Προμηθέα Πάτρας, ήρθε η ώρα να επιστέψω στην Κύμη και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου και τον προπονητή κ. Γιάννη Καστρίτη γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να γυρίσω σε μια ομάδα που την θεωρώ δεύτερο «σπίτι» μου. Με τον κ. Θεοδώρου γνωριζόμαστε πολύ καλά και έχουμε μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης, οπότε δεν ήταν δύσκολο να έρθουμε σε συμφωνία. Από την άλλη, με τον κόουτς Καστρίτη δεν έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά μετά από επικοινωνία που είχαμε μου έδωσε να καταλάβω ότι έχει πλάνο με υψηλές προσδοκίες για την νέα σεζόν και ότι με θεωρεί σημαντικό κομμάτι αυτού του πλάνου, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου ως παίκτη.

Η Κύμη είναι μια ομάδα με την οποία επί δύο χρόνια έζησα τις πιο έντονες, όμορφες και συγκινητικές στιγμές της καριέρας μου και δέθηκα αληθινά με τον φίλαθλο κόσμο που την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα. Θεωρώ ότι είχα αφήσει κάποια πράγματα στην μέση και για αυτό επιστρέφω με πολύ όρεξη, έτσι ώστε να τα ολοκληρώσω και να βοηθήσω όσο μπορώ τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στην Basket League. Ανυπομονώ πραγματικά να ζήσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας νέες συναρπαστικές στιγμές που θα τις θυμόμαστε για πάντα”».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα