Αποθέωση για τον Θ. Γιαννακόπουλο από οπαδούς στο τέλος (vid)

Gazzetta team
Αποθέωση για τον Θ. Γιαννακόπουλο από οπαδούς στο τέλος (vid)
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βγήκε από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, ώρα μετά το τέλος του πέμπτου τελικού κι έγινε αντικείμενο λατρείας από τους φίλους του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν εκεί και τον αποθέωσαν.

Η μοίρα του «φέρθηκε» σκληρά τους τελευταίους μήνες, αφού έχασε τα δυο του αδέρφια, που έφυγαν από τη ζωή και τον άφησαν με τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποτέλεσε τραγική φιγούρα κατά το πρόσφαρο διάστημα, όμως το βράδυ της Κυριακής βρήκε έναν λόγο για να χαρεί, με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό να κατακτά τον τίτλο απέναντι στον Ολυμπιακό και να τον κάνει να ξεχαστεί.

Οι οπαδοί των «πράσινων» αποθέωσαν στο ΟΑΚΑ την οικογένεια και φυσικά τον Θανάση, τον οποίον είδαν να βγαίνει από τα αποδυτήρια, μετά τα επινίκια της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Με συνθήματα, αγκαλιές κι επευθυμίες αποθέωσαν τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, που εμφανώς συγκινημένος ευχαριστούσε όποιον βρέθηκε κοντά του.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα