Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Παναθηναϊκό
Το φύλλο αγώνα του πέμπτου τελικού γράφει για τη ρίψη μπουκαλιού και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι διαιτητές κατέγραψαν αρκετά συμβάντα του πέμπτου τελικού τα οποία και ανέφεραν στο φύλλο αγώνα.

Αρχικά γράφουν πως, «8’50’’ πριν τη λήξη της Α’ Περιόδου φίλαθλοι της Α’ ομάδας πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο μικρό γυάλινο μπουκάλι ούζου».

Ακολούθως ανέφεραν για 12 κροτίδες και για δεκάδες πυρσούς ενώ φυσικά και τα υβριστικά συνθήματα, ωστόσο περισσότερο αναλώθηκαν με την καθυστερημένη έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Αναλυτικά έγραψαν πως, «το Β’ ημίχρονο ξεκίνησε με 15’ καθυστέρηση γιατί λίγο πριν την έναρξη του, η ομάδα του Ολυμπιακού αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο επειδή Α)Φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδα πέταξαν μπουκάλια με νερό στον πάγκο της Β’ ομάδα. Β) Οι ίδιοι φίλαθλοι χτυπούσαν τα προστατευτικά του πάγκου της Β’ ομάδας κ’ Γ) Οι ίδιοι φίλαθλοι ξεκόλλησαν προστατευτικά/διαφημιστικά που ήταν τοποθετημένα χαμηλά πίσω από τον πάγκο της Β’ ομάδας.

Κατά την αποχώρηση της Β’ ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι της Α’ ομάδα πέταξαν προς το μέρος τους νερά, σε μέλη της αποστολής της Β’ ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα