Λοτζέσκι: «Νιώθω καλά που βοήθησα»

Gazzetta team
Λοτζέσκι: «Νιώθω καλά που βοήθησα»
Το τρίτο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα και πρώτο με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε ο Ματ Λοτζέσκι με τον Αμερικανό να τονίζει πως νιώθει πολύ καλά που βοήθησε τους... πράσινους.

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός τον άφησε εκτός ομάδας λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τους τραυματισμούς. Ο Παναθηναϊκός καιροφυλακτούσε, απέκτησε τον Ματ Λοτζέσκι και ο Αμερικανός βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τους... πράσινους να πάρουν τον 37ο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του πέμπτου τελικού μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία να πανηγυρίσω τρεις τίτλους στην Ελλάδα. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και δύσκολη. Ο πρώτος μου τίτλος με τον Παναθηναϊκό με κάνει να νιώθω ωραία. Ήταν στόχος μου να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα».

Για τους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήθελα να παίξω καλά απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο βασικός στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα, αλλά νιώθω καλά που έπαιξα καλά και την βοήθησα», ανέφερε ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Game 5 του ΟΑΚΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα