Λοτζέσκι: «Νιώθω καλά που βοήθησα»

Gazzetta team
Λοτζέσκι: «Νιώθω καλά που βοήθησα»
Το τρίτο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα και πρώτο με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε ο Ματ Λοτζέσκι με τον Αμερικανό να τονίζει πως νιώθει πολύ καλά που βοήθησε τους... πράσινους.

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός τον άφησε εκτός ομάδας λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τους τραυματισμούς. Ο Παναθηναϊκός καιροφυλακτούσε, απέκτησε τον Ματ Λοτζέσκι και ο Αμερικανός βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τους... πράσινους να πάρουν τον 37ο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του πέμπτου τελικού μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία να πανηγυρίσω τρεις τίτλους στην Ελλάδα. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και δύσκολη. Ο πρώτος μου τίτλος με τον Παναθηναϊκό με κάνει να νιώθω ωραία. Ήταν στόχος μου να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα».

Για τους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήθελα να παίξω καλά απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο βασικός στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα, αλλά νιώθω καλά που έπαιξα καλά και την βοήθησα», ανέφερε ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Game 5 του ΟΑΚΑ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα