H κούπα πήγε στα άστρα για τον Παύλο (pics & vid)

H κούπα πήγε στα άστρα για τον Παύλο (pics & vid)

Gazzetta team
H κούπα πήγε στα άστρα για τον Παύλο (pics & vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το εκπληκτικό σερί του κατακτώντας τίτλο για 23η συνεχόμενη χρονιά και οι «πράσινοι» το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους μαζί με τους οπαδούς τους που γέμισαν ασφυκτικά το ΟΑΚΑ ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήκωσε το τρόπαιο δείχνοντας τον ουρανό!

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα με 3-2 νίκες στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, δίνοντας συνέχεια σε ένα εντυπωσιακό σερί που κρατά από το 1996, αφιερώνοντας τον τίτλο στον Παύλο Γιαννακόπουλο που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή.

Στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν συγκλονιστικές στιγμές, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να ξεσπά σε λυγμούς στα αποδυτήρια και τον Δημήτρη να τον παρηγορεί. Λίγη ώρα αργότερα ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ ήταν εκείνος που σήκωσε το τρόπαιο κι έδειξε στον ουρανό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα