Η αγκαλιά και το φιλί των Γιαννακόπουλων στο ΟΑΚΑ! (vid)

Η αγκαλιά και το φιλί των Γιαννακόπουλων στο ΟΑΚΑ! (vid)

Gazzetta team
Η αγκαλιά και το φιλί των Γιαννακόπουλων στο ΟΑΚΑ! (vid)

bet365

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο γιος του Δημήτρης και ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ έδωσε το «παρών» στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον 5ο και τελευταίο τελικό της σειράς με τον Ολυμπιακό και αγκάλιασε τον θείο του, Θανάση.

Την παραμονή του 5ου τελικού, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην προπόνηση και έδωσαν το σύνθημα μαζί με τους παίκτες της ομάδας: «Πρωτάθλημα για τον Παύλο!»

Εκείνος που δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την προσπάθεια ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του έχει πολλούς λόγους παραπάνω για να είναι δίπλα στην ομάδα του ενόψει του 5ου τελικού της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ποιες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση? Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ πήρε θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει το τελευταίο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν που θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή ενώ αγκάλιασε τον θείο του, Θανάση στην πιο «δυνατή» στιγμή της βραδιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα