Υπερθέαμα με «αιώνιo» τελικό και Βραζιλία!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Υπερθέαμα με «αιώνιo» τελικό και Βραζιλία!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο καθοριστικό Game 5 των τελικών και ο γεροΓιοβάισα θα κεράσει... χαβιάρι για να προετοιμαστεί ψυχολογικά για την πρεμιέρα της Βραζιλίας στον Μουντιάλ.

Γεια σας φίλοι μου!

Nono stop είναι ο λάτρης της βότκας αυτές τις μέρες. Μουντιάλ, Βasket League! Aπ' 'ολα έχει ο μπαξές.

Ο γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται για την μητέρα των μαχών της ελληνικής Basket League. Game 5 απόψε στο ΟΑΚΑ και δεν γίνεται να μην απολαύσω τη ματσάρα.

Δεν θέλω να ρισκάρω με τον τελικό νικητή. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο για κάποιον από τους δύο να νικήσει με μεγάλη διαφορά.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Για αυτό το λόγο θα επιλέξω το διπλό του Ολυμπιακού με +8.5 στο 1.67 για να κινηθούμε λίγο πιο safe. Είπαμε αλάνια μου, αποστολή του γέρου είναι να πληρώνει τον λαό του!

Το άγχος ενός 5ου ματς θεωρώ πως δεν θα μας επιτρέψει να δούμε σπουδαίο θέαμα. Οι δύο ομάδες θα προσέξουν πολύ. Πόσο υπέροχο είναι το under 144.5 στο 1.75. Δωράκι είναι, ξετυλίξτε το.

Ήρθε η ώρα του Νικ Καλάθη και του Γιώργου Πρίντεζη. Αυτοί οι δύο θα κάνουν σπουδαία πράγματα. Θυμηθείτε τα λόγια μου.

Κάτι ξέρει ο γεροΓιοβάισα!

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Έτοιμοι για σάμπα στο Μουντιάλ

Η αγαπημένη μου Βραζιλία κάνει πρεμιέρα σήμερα. Παιχτάρα Νεϊμάρ μην ακούς κανέναν και κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα. Πριν ξεκινήσει να υποκλιθώ στα «μαχίμια» από την Ισλανδία που δεν άφησαν τον Μέσι (έχασε και πέναλτι) και κατάφεραν να πάρουν το «Χ» με το γκολ του Φινμπόγκασον.

Η «σελεσάο» ξεκινά τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Ελβετία. Τίμια ομάδα οι Ελβετοί, αλλά οι Βραζιλιάνοι ξεχειλίζουν από ποιότητα. Επιθετική τριπλέτα με Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζέσους και Ουίλιαν. Από πίσω ο Κουτίνιο για τρελά γούστα!

Ο άσσος από ημίχρονο (2.05) της Βραζιλίας, όπως και το over 2.5 (1.83) δεν σε αφήνουν να τα αγνοήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα