Σφαιρόπουλος: «Θέλουμε τη νίκη σαν... τρελοί»!

Σφαιρόπουλος: «Θέλουμε τη νίκη σαν... τρελοί»!
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον τέταρτο τελικό (14/06, 19:00).

Ο Έλληνας προπονητής είπε στην κάμερα της Cosmote TV για το 300ό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: «Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και όχι τα νούμερα. Για εμένα είναι σημαντικό να κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να νικήσουμε το παιχνίδι σαν τρελοί και να πάμε σε 5ο τελικό. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό πρέπει να ειμαστε απόλυτα συγκεντρεωμένοι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είδαμε πως τα παιχνίδια αυτά έχουν μια λογική και μια φιλοσοφία. Θεωρώ πως σε τελική ανάλυση μετράει και η προσωπικότητα των παικτών. Και οι δύο έχουμε. Άρα σημασία έχει ποιος θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό του στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα