Η διαφορά με Λυκογιάννη φέρνει... Τακιανό στον Πανιώνιο

Η διαφορά με Λυκογιάννη φέρνει... Τακιανό στον Πανιώνιο

bet365

Όσο παραμένει η απόσταση στο οικονομικό κομμάτι μεταξύ Πανιωνίου και Άρη Λυκογιάννη, τόσο πιο κοντά έρχεται η περίπτωση του Φώτη Τακιανού για τον πάγκο των «κυανέρυθρων».

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου έδειξαν την προτίμησή τους στον Άρη Λυκογιάννη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, ειδικά από την στιγμή που ολοκλήρωσε και τη συνεργασία του με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο 49χρονος προπονητής θα συναντηθεί το προσεχές διάστημα με τον μεγαλομέτοχο Σταύρο Αλευρογιάννη για να συζητήσουν, αν και η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι είναι μεγάλη και δύσκολα φαίνεται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή».

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Ένα από τα ονόματα που φαίνεται επικρατέστερο για να αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας, λοιπόν, είναι αυτό του Φώτη Τακιανού.

Ο Έλληνας κοουτς την φετινή σεζόν βρέθηκε στον πάγκο των ταλαιπωρημένων Τρικάλων, ενώ... έσωσε κατά μία έννοια τον Πανιώνιο, μετά την νίκη μέσα στον Κόροιβο την τελευταία αγωνιστική.

Ο Τακιανός έχει βρεθεί επίσης σε Δόξα Λευκάδας, Ρέθυμνο, ΚΑΟΔ, ΟΦΗ, Πανόραμα, Δούκα, ενώ ήταν και βοηθός σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ηρακλή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα