Game 4... για γερά νεύρα και επιτέλους Μουντιάλ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Game 4... για γερά νεύρα και επιτέλους Μουντιάλ!

bet365

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στον τέταρτο τελικό της Basket League και ο γεροΓιοβάισα περιμένει να δει... θρίλερ στο ΣΕΦ.

Γεια σας φίλοι μου.

Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, αφού τελειώνουν σιγά-σιγά όλες οι μεγάλες μπασκετικές διοργανώσεις. Δεν έχουμε ούτε Euroleague, ουτέ ΝΒΑ πλέον και μας μένει μόνο η Basket League.

Ο γεροΓιοβάισα θέλει να σας στείλει καλοκαιρινές διακοπές στα νησάκια της Ελλάδας με γεμάτο πορτοφόλι από τα ταμειάκια. Θέλω να πίνετε νερό (ε μπύρες ήθελα να πω στο όνομα μου).

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό και ψάχνει break που θα του εξασφαλίσει τον τίτλο. Από την άλλη η ομάδα του Σφαιρόπουλου αναμένεται να πουλήσει ακριβά το... τομάρι της.

Δεν βλέπω πως θα αποφύγουμε το... θρίλερ. Περιμένω μια ματσάρα που θα μας κρατήσει σε εγρήγορση ως τα τελευταία δευτερόλεπτο.

Υπέροχο το διπλό του Παναθηναϊκού με +3.5 (1.65). Για να κλείσω τη δυαδούλα θα σας δώσω το δωράκι του under 144.5 στο 1.75. Ακούστε με και δεν θα χάσετε.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στήριξη στην πατρίδα

Ξεκινάει και το Μουντιάλ και δεν γίνεται να ξεχάσω τους συμπατριώτες μου. Θα δούμε το ματσάκι της Ρωσίας με την Σαουδική Αραβία μαζί με την Σβετλάνα.

Μέσα στην πατρίδα δεν χάνει η παρέα του Ακινφέεφ. Πιστεύω σε ένα δυνατό ξεκίνημα και για αυτό το λόγο θα πάω στο 1/1 της Ρωσίας (2.10).

Μπορεί να λείπει ο Τζάστιν Μπίμπερ της Ρωσίας, ο Κοκόριν, αλλά θεωρώ πως δεν θα με απογοητεύσουν τα παιδιά μου!

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα