Εγκαινιάστηκαν τα δύο πανέμορφα ανοικτά στο Ρέθυμνο! (pics & vids)

Gazzetta team
Εγκαινιάστηκαν τα δύο πανέμορφα ανοικτά στο Ρέθυμνο! (pics & vids)

bet365

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στα δύο ανακαινισμένα και πανέμορφα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στο Ρέθυμνο όπου υπάρχουν μέχρι... ηλεκτρονικοί πίνακες και χρονόμετρα.

Οι πύλες των δύο πλήρως ανακαινισμένων ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στους 4 Μάρτυρες του Ρεθύμνου άνοιξαν σήμερα παρουσία δεκάδων παιδιών! Η καρδιά της καλαθοσφαίρισης χτυπάει πλέον στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, χάρη στην αρωγή του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» , του Δήμου Ρεθύμνου και του Ρέθυμνο BC, με το έργο να αποτελεί πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings και εντάσσεται στο κοινωνικό πρόγραμμα «Cretan Kings Assist».

Οι εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και διαθέτουν αποδυτήρια, τουαλέτες και φωτισμό, ψηφιακά χρονόμετρα και πίνακα του σκορ. Τα δύο ανοικτά γήπεδα θα φιλοξενούν καθημερινά μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ αλλά και τα τμήματα υποδομών του Ρεθύμνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα