Ράτζα: «Η καρδιά μου είναι μαζί σου!»

Ράτζα: «Η καρδιά μου είναι μαζί σου!»

Ράτζα: «Η καρδιά μου είναι μαζί σου!»

bet365

Ο μεγάλος Ντίνο Ράτζα έστειλε τα συλλυπητήρια του μέσω του gazzetta.gr για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, τονίζοντας πως η καρδιά του είναι μαζί του.

Ο σπουδαίος Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή και το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ντίνο Ράτζα, ο οποίος έστειλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και τους συγγενείς του εκλιπόντος.

Μπορεί να μην έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τους «πράσινους», ωστόσο ο 51χρονος παλαίμαχος Κροάτης σούπερσταρ έδειξε πόσο εκτιμά τον άνθρωπο που τον «έντυσε» στα «πράσινα» και τον έκανε μέλος μιας μεγάλης ομάδας.

Ο Ράτζα έπαιξε δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα με το «τριφύλλι», ενώ το 2000 μετακόμισε για έναν χρόνο στον Πειραιά για λογαριασμό του «αιώνιου» αντιπάλου, Ολυμπιακου. Το τριφύλλι στο στήθος δεν γινόταν να λείπει και στο ΝΒΑ, αφού εκεί φόρεσε τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.

Πλέον βρίσκεται στο πλευρό του Στόγιαν Βράνκοβιτς στην Εθνική Κροατίας ως τεχνικός σύμβουλος, αλλά δεν γινόταν να ξεχάσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Θα ήθελα να στείλω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που σε έκανε πάντα να αισθάνεσαι ξεχωριστός και να εκτιμάς την αξία της απλότητας και της ταπεινότητας. Η είδηση του θανάτου του με συγκλόνισε και η καρδιά μου είναι μαζί του!», ήταν τα λόγια του μεγάλου Ντίνο στο gazzetta.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα