Παπαθεοδώρου: «Τρυπήσαμε το ταβάνι μας»

Παπαθεοδώρου: «Τρυπήσαμε το ταβάνι μας»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Τρυπήσαμε το ταβάνι μας»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αξιολόγησε τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, παράλληλα μίλησε για το σχέδιο της επόμενης χρονιάς.

Ο προπονητής του Δικεφάλου παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 και αρχικά αναφέρθηκε στο στοιχείο που έκανε τη διαφορά στην κατάληψη της 3ης θέσης. «Είναι μικρά πράγματα μαζί. Η ομάδα κατάφερε και προπονήθηκε όλη μαζί μετά τους τραυματισμούς που είχαμε στο ξεκίνημα. Κάποιες επιλογές όπως οι Γκος, Τζάκσον και Πέτεγουεϊ μας βοήθησαν πολύ. Όλα αυτά και ο τρόπος που αντιδράσαμε σε έναν δύσκολο Οκτώβριο ήταν τα κομμάτια που μας έδωσαν τη δυνατότητα να δουλέψουμε καλά και να τερματίσουμε στην κορυφαία θέση που θα μπορούσαμε μετά τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό».

Ρωτήθηκε για τα σκαμπανεβάσματα που είχε η ομάδα στη διάρκεια της χρονιάς και εξήγησε ότι… «είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να κρατήσει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού για όλη τη χρονιά. Όλες οι ομάδες έχουν καλές και κακές στιγμές. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μας ήταν ότι κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, η ομάδα διόρθωνε την παρουσία της. Παίξαμε καλό μπάσκετ και φτάσαμε στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς να έχουμε την κορύφωση της απόδοσής μας. Παίξαμε καλό μπάσκετ, το οποίο γέμισε και εμάς και τους φιλάθλους μας».

Σε ότι αφορά την επόμενη σεζόν, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να εισχωρήσει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. «Δεδομένων των συνθηκών στο ελληνικό μπάσκετ, φτάσαμε και τρυπήσαμε το ταβάνι μας. Αυτό που θέλουμε είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε περισσότερα παιχνίδια και να κάποια καλύτερα αποτελέσματα κυρίως στην Ευρώπη. Για το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο να πετύχουμε παραπάνω πράγματα. Θέλουμε παραπάνω υποστήριξη για να πλησιάσουμε τις δύο πρώτες ομάδες. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη».

Για το είδος της υποστήριξης που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πλησιάσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Στο κομμάτι του κόσμου, θεωρώ ότι η ομάδα με τον τρόπο που δομήθηκε και έτσι όπως έπαιξε χρειάζεται μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο και μπορεί να την έχει. Διότι και ωραίο θέαμα μπορεί να απολαύσει, και με Έλληνες να ταυτιστεί και όλα αυτά σε ένα ασφαλές περιβάλλον που προσφέρει ένα ωραίο γήπεδο σαν το δικό μας. Η έξτρα βοήθεια, για την οποία μιλάω έχει να κάνει με το οικονομικό. Οι διαφορές με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι τεράστιες, δεν μπορείς να καλύψεις το χάντικαπ μόνο με δουλειά, καλή οργάνωση και καλή διάθεση. Όταν μιλώ για υποστήριξη, αναφέρομαι κυρίως στο οικονομικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα