Την Τετάρτη (13/06) το λαϊκό προσκύνημα στον Π. Γιαννακόπουλο

Την Τετάρτη (13/06) το λαϊκό προσκύνημα στον Π. Γιαννακόπουλο

Gazzetta team
Την Τετάρτη (13/06) το λαϊκό προσκύνημα στον Π. Γιαννακόπουλο

bet365

Την Τετάρτη (13/06, 15:00) η οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου θα τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία, ενώ ο κόσμος θα μπορέσει να αποχαιρετήσει τον άνθρωπο που γιγάντωσε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Παύλου Γιαννακόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, εκεί όπου όσοι επιθυμούν θα αποδώσουν φόρο τιμής στον σπουδαίο άνθρωπο που γιγάντωσε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση:

«H οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου ενημερώνει πως η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου(εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα