Τελείωσε το 1ο τουρνουά μίνι Golden Cup

Τελείωσε το 1ο τουρνουά μίνι Golden Cup

Gazzetta team
Τελείωσε το 1ο τουρνουά μίνι Golden Cup

bet365

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο μίνο Colden Cup που διοργάνωσε η ΚΑΕ Άρης υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: «Πετυχημένο από κάθε άποψη ήταν το 1ο τουρνουά μπάσκετ μίνι «Golden Cup» που ολοκληρώθηκε χθες (09/06) στο «Nick Galis Hall», με διοργανώτρια την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας (13 Ιουνίου) και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν οι ομάδες των ΑΡΗ, Π.Α.Ο,Κ., Ηρακλή και Χ.Α.Ν.Θ. που αποτελούνταν από αγόρια γεννημένα το 2005 και το 2006. Συνολικά χθες (09/06) και προχθές (08/06) έγιναν έξι παιχνίδια με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αμέσως μετά το τέλος του τουρνουά όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικές πλακέτες ενώ δόθηκαν κύπελλα σε καθεμία από τις τέσσερις ομάδες.

Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Παλαίμαχοι παίκτες και των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά, τίμησαν με την παρουσία τους το 1ο «Golden Cup». Οι Βασίλης Λυπηρίδης, Διονύσης Ανανιάδης, Γιάννης Τσουμής, Θανάσης Κουματσιώτης, Γιώργος Μπαλογιάννης και Χρήστος Ταπούτος ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου και βρέθηκαν χθες (09/06) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Παρόντες ήταν ακόμη το μέλος του Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Τάσος Μωυσιάδης, ο γενικός αρχηγός της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης. Τον Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Μετά το τέλος των αγώνων έγινε η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Aris School of Basketball της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι… «μια ιδέα που κυοφορούταν στο μυαλό μου το τελευταίο καιρό πήρε σάρκα και οστά. Στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και κυρίως τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές και να τους συγχαρώ για το αγωνιστικό πνεύμα και το ήθος που παρουσίασαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Άλλωστε το μήνυμα είναι το ομαδικό πνεύμα που πρέπει να έχουν, γιατί το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και το πνεύμα που επέδειξαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια θα πρέπει να το μεταφέρουν, όταν μεγαλώσουν και στην κοινωνία, στην οποία καλούνται να είναι ενεργά μέλη».

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης επεσήμανε: «Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού αλλά κι ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκαν αρκετές εκδηλώσεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Μια απ’ αυτές ήταν και το «Golden Cup», μια πρωτοβουλία που ανήκει στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και τον Πρόεδρο της, Χάρη Παπαγεωργίου. Μια πολύ σημαντική διοργάνωση για τα μικρά παιδιά, στην οποία δεν υπάρχει ανταγωνισμός και ήταν παρούσες τέσσερις μεγάλες ομάδες της πόλης. Σκοπός είναι να μάθουν τα παιδιά από μικρή ηλικία την ομαδικότητα, τη συνεργασία αλλά και πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός. Να βάλουν στην άκρη το εγώ και να βάλουν μέσα στο παιχνίδι το εμείς και το μαζί ώστε να καταφέρουν πολλά σημαντικότερα πράγματα στο μέλλον».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα