Μήτογλου: «Να μην... επαναληφθεί ο πρώτος τελικός»

Μήτογλου: «Να μην... επαναληφθεί ο πρώτος τελικός»

Gazzetta team
Μήτογλου: «Να μην... επαναληφθεί ο πρώτος τελικός»

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι έτοιμος γα την αντίδραση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (10/06, 19:00) στον τρίτο τελικό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Με υπομονή και συγκέντρωση για τη νίκη

Μετά από την κακή μας εμφάνιση στον πρώτο τελικό, καταφέραμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ματς στο ΣΕΦ και να επανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Σε αυτά τα πρώτα δύο παιχνίδια φάνηκε ξεκάθαρα πως οι έδρες στη συγκεκριμένη σειρά δεν παίζουν κάποιον σημαντικό ρόλο.

Το ζητούμενο για εμάς στη συνέχεια της τελικής φάσης είναι να παίξουμε με τη συγκέντρωση που είχαμε στον αγώνα του ΣΕΦ και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Καθοριστική για την εξέλιξη του ματς ήταν η άμυνά μας στο τρίτο δεκάλεπτο όπου δεχθήκαμε μόλις εφτά πόντους.

Τώρα, πλέον, στο μυαλό μας είναι μόνο η αναμέτρηση της Κυριακής, όπου με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πρέπει να πολεμήσουμε σκληρά για το 2-1. Αντιλαμβανόμαστε πως αυτό που συνέβη στον πρώτο τελικό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί.

Είναι βέβαιο πως μετά την ήττα του στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη, την οποία πρέπει να κερδίσουμε. Απαιτείται υπομονή και συγκέντρωση απ’ όλους μας προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας.

Κωνσταντίνος Μήτογλου»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα