Καλάθης: «Με άμυνα όπως στο δεύτερο ημίχρονο, κανείς δεν μας νικά»

Gazzetta team
Καλάθης: «Με άμυνα όπως στο δεύτερο ημίχρονο, κανείς δεν μας νικά»
Ο Νικ Καλάθης στάθηκε στην άμυνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Ματ Λοτζέσκι και τον Ζακ Όγκαστ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νικ Καλάθης στην κάμερα της Cosmote TV

«Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα επιθετικό παιχνίδι. Κερδίσαμε με την άμυνα που παίξαμε στο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή. Αν παίζουμε άμυνα όπως στο δεύτερο ημίχρονο, κανείς δεν μπορείς να μας νικήσει. Πρέπει όμως να έχουμε διάρκεια. Όποιος μπήκε στο παρκε, έδωσε κάτι στην ομάδα γι' αυτό το αποτέλεσμα. Ο Λοτζέσκι μπήκε εξαιρετικά στο ματς, ο Όγκαστ έδωσε λύσεις τη στιγμή που βρέθηκε στο παρκέ. Είναι καλή νίκη για εμάς, γιατί πήραμε πίσω το προβάδισμα έδρας».

Για το ποσοστό στις βολές: «Δεν υπάρχει εξήγηση, Προπονείσαι για αυτό, προετοιμάζεσαι. Δεν μπορείς να κάνει κάτι. Ή μπαίνουν ή δεν μπαίνουν»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα