Η σιωπή και η διαχείριση έδειξαν τους κανόνες του Παπαθεοδώρου

Η σιωπή και η διαχείριση έδειξαν τους κανόνες του Παπαθεοδώρου

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έδωσε… δευτερόλεπτο συμμετοχής στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ενώ μετά το παιχνίδι δεν θέλησε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση.

Ο 20χρονος φόργουορντ είχε απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα της σειράς με τον Προμηθέα Πατρών καθώς αποφάσισε να ενισχύσει τη συμμετοχή του στο φετινό ντραφτ και πήρε μέρος στο NBA Globe Camp το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Τρεβίζο. Αυτό είχε ως συνέπεια να χάσει και το σημαντικότερο κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά ήταν στη χθεσινή τελευταία προπόνηση.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου προτίμησε να μην τον χρησιμοποιήσει στον σημερινό(6/6) αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών – ο οποίος ουσιαστικά κρίθηκε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου – απόφαση η οποία μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως.

Μπορεί να πηγάζει από τυχόν δυσαρέσκεια του έμπειρου τεχνικού για την απόφαση του παίκτη να βρεθεί στο Τρεβίζο και στο NBA Globe Camp αντί του πρώτου αγώνα στην Πάτρα, μπορεί όμως και να εξηγηθεί από την απώλεια του συντριπτικού μέρους της προετοιμασίας αν και δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα έμπαινε στο παρκέ παίκτης με μία προπόνηση στα πόδια του.

Προφανώς όμως έδωσε επιπλέον τροφή για σκέψεις το γεγονός ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του ζητήματος σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου. Για την ακρίβεια, τέθηκε το θέμα της μη συμμετοχής του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου αλλά προτίμησε να μιλήσει για τον Θόδωρο Καρρά τονίζοντας ότι «είναι ένας παίκτης στον οποίον έχουμε πιστέψει και θα μας δικαιώσει με την πορεία του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα