Γιατράς: «Διαλέξαμε να δώσουμε χρόνο στους μικρούς»

Gazzetta team
Γιατράς: «Διαλέξαμε να δώσουμε χρόνο στους μικρούς»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς έδωσε… τόπο στα νιάτα στον δεύτερο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα αναγνώρισε την ανωτερότητα του Δικεφάλου.

Ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών αρχικά εξήγησε τον λόγο του μικρού χρόνου συμμετοχής του Πράδερ τονίζοντας ότι… «ένιωσε ένα τσίμπημα και προτιμήσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε άλλο», ενώ αναφέρθηκε γενικώς στον μικρό χρόνο συμμετοχής που πήραν οι παίκτες οι οποίοι στη διάρκεια της χρονιάς ήταν οι πρωταγωνιστές της ομάδας. «Διαλέξαμε να μην δώσουμε χρόνο στους βασικούς αλλά στα παιδιά τα οποία στη διάρκεια της χρονιάς δεν έπαιξαν πολύ όπως ο Μαντζούκας και ο Σκούφης που είναι μικρή. Και λέω ότι επιλέξαμε γιατί δεν είχε τελειώσει το παιχνίδι. Γενικώς εμείς δεν αξίζει να πούμε πολλά γι’ αυτό. Ο ΠΑΟΚ δίκαια έκανε το 2-0, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να ξαναέρθουμε στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα