Ξανθόπουλος, Μαυροειδής και Λαρεντζάκης στο «TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP»!

Ξανθόπουλος, Μαυροειδής και Λαρεντζάκης στο «TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP»!

Ξανθόπουλος, Μαυροειδής και Λαρεντζάκης στο «TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP»!

bet365

Οι τρεις «κιτρινόμαυροι» νταμπλούχοι θα βρεθούν στο «TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP» και θα δώσουν τις συμβουλές και τα... φώτα τους σε νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Σερβία - Χιλή! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά:

«Με εκλεκτούς προσκεκλημένους και πολλές εκπλήξεις ετοιμάζεται το "TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP" να υποδεχθεί Αγόρια και Κορίτσια από 6 έως 18 ετών, που θέλουν να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ και να βελτιώσουν την τεχνική κατάρτιση τους.

Το καμπ του κόουτς Θανάση Παπαχατζή και των συνεργατών του Γιάννη Παπαβασιλείου, Παναγιώτη Πασχάλη θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Κορωπίου "Γ. Παπασιδέρης" υπό την αιγίδα του Γ.Σ. Κορωπίου σε δύο περιόδους, από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου και από τις 9 έως τις 14 Ιουλίου με τις ώρες προπόνησης να είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 20:00 και το Σάββατο 10:00 - 13:00.

Το καμπ προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά που θα πάρουν μέρος να γνωρίσουν και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες από εκλεκτούς προσκεκλημένους, όπως οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μπασκετμπολίστες της ομάδας της ΑΕΚ, που κατέκτησε την φετινή σεζόν τους τίτλους του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το "TH. PAPAHATZIS BASKETBALL CAMP" σας περιμένει για να απολαύσουμε μαζί το παιχνίδι του μπάσκετ!

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6936264660, 6944755900 και 6973336317, και να επικοινωνήσουν στο email [email protected]».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα