Χρυσικόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα όταν μας πίεσε ο Προμηθέας»

Gazzetta team
Χρυσικόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα όταν μας πίεσε ο Προμηθέας»

bet365

O Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Προμηθέα στον πρώτο μικρό τελικό της Basket League και ανέφερε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στο τέλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρυσικόπουλος

Για την Εθνική: Είναι μεγάλη τιμή και όνειρο κάθε παίκτη να παίζει για την εθνική ομάδα και να φοράει το εθνόσημο. Δεν αποτελώ καμία εξαίρεση είναι μεγάλη τιμή για μένα.

Για το σημερινό παιχνίδι: Θεωρώ ότι ματσάραμε σε πολύ μεγάλο ποσοστό την αθλητικότητα του Προμηθέα, ο οποίος μετά τον Παναθηναϊκό είναι ίσως η πιο αθλητική ομάδα στο πρωτάθλημα, Πήραμε πιο πολλά ριμπάουντ.

Για τις απουσίες του Προμηθέα: Κι εμείς είχαμε δυο απουσίες. Είμαστε όμως και οι δυο ομάδες με μεγάλο ρόστερ οπότε δε θεωρώ ότι είναι δικαιολογία οι απουσίες. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η παρουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη στο τέλος. Προσαρμοστήκαμε στις αλλαγές του Προμηθέα και με το επιθετικό ταλέντο του Βαγγέλη πήραμε το ματς.

Για το ότι στο τέλος ο Προμηθέας πίεσε παραπάνω: Αυτό κάνει ακόμα πιο μεγάλη τη νίκη μας γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Είναι πολύ δύσκολο σε ομάδα τέτοιου ρυθμού, αν σου γυρίσει το παιχνίδι, να ξαναεπιστρέψεις και να πάρεις τη νίκη. Οπότε για εμάς είναι πολύ τιμητικό το ότι κερδίσαμε μέσα σε μια έδρα που έχει κερδίσει μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο Κολοσσός.

Για το πρώτο break: Τώρα που έχουμε το πλεονέκτημα αν είμαστε σοβαροί και παρουσιαστούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και με ενέργεια, πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να καθαρίσουμε τη σειρά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα