Δεν αλλάζει το επιτελείο της η Κύμη

Gazzetta team
Δεν αλλάζει το επιτελείο της η Κύμη

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης θα συνεχίσει την συνεργασία του με τους βοηθούς Ισίδωρο Κουτσό και Δημήτρη Βαρβούνη και τον γυμναστή Δημήτρη Πασπαλά στην Κύμη.

Η ανακοίνωση:

«Μετά την εξαιρετική φετινή παρουσία στο πρωτάθλημα η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ήθελε να διατηρήσει την επιτυχημένη «συνταγή» στον πάγκο της ομάδας, με το πρώτο βήμα να γίνεται την προηγούμενη εβδομάδα με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη. Όπως όμως έχει επανειλημμένως αναγνωρίσει και αναφέρει ο προπονητής της Κύμης, μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία είχαν και οι άμεσοι συνεργάτες του, οι βοηθοί προπονητές Ισίδωρος Κουτσός και Δημήτρης Βαρβούνης, καθώς και ο γυμναστής Δημήτρης Πασπαλάς . Επιθυμία του κ. Καστρίτη ήταν λοιπόν να έχει στο πλευρό του και την νέα σεζόν τους ίδιους συνεργάτες, επιθυμία που έσπευσε να υλοποιήσει άμεσα η διοίκηση της ΚΑΕ, ανανεώνοντας την συνεργασία της με όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Να σημειώσουμε ότι ο Ισίδωρος Κουτσός παραμένει για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην θέση του βοηθού προπονητή της Κύμης, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα βρίσκεται στην ομάδα μας και ο γυμναστής Δημήτρης Πασπαλάς. Για τον βοηθό προπονητή Δημήτρη Βαρβούνη αυτή θα είναι η δεύτερη σεζόν του στην Κύμη, ήταν όμως συνεργάτης του κόουτς Καστρίτη μια ακόμη χρονιά στην ομάδα των Τρικάλων. Εμείς ευχόμαστε σε όλους τους καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα