Μπούμπουρας: «Χωρίς τον Σκουρτόπουλο, ο Φάρος δεν θα ήταν στην Basket League»

Gazzetta team
Μπούμπουρας: «Χωρίς τον Σκουρτόπουλο, ο Φάρος δεν θα ήταν στην Basket League»

bet365

Ο γιος του ιδιοκτήτη του Φάρου, Σπύρος Μπούμπουρας, ευχαρίστησε τον Θανάση Σκουρτόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και τόνισε πως χωρίς εκείνον, η ομάδα δεν θα κατάφερνε να μείνει στην Basket League φέτος.

Φάρος και Θανάσης Σκουρτόπουλος τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους, ενώ όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, κοντά στην ομάδα βρίσκεται ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο ΓΣΛ Φάρος ανακοινώνει την απόφασή του να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Θανάση Σκουρτόπουλο. Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΓΣΛ Φάρου, Σπύρος Μπούμπουρας μετά την από κοινού απόφαση με τον προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους την επόμενη χρονιά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Θανάση Σκουρτόπουλο για τη συνεργασία μας στο ΓΣΛ Φάρο. Αποφασίσαμε από κοινού να μην πορευρούμε μαζί την επόμενη σεζόν. Ο κ. Σκουρτόπουλος είναι ο άνθρωπος ο οποίος κράτησε "ζωντανό" το Φάρο στη Λάρισα και χωρίς αυτόν η ομάδα δε θα βρισκόταν σήμερα στη Basket League. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα στην καριέρα του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα