Σίμτσακ: «Ο Άρης έχει να ανέβει μεγάλη ανηφόρα»

Σίμτσακ: «Ο Άρης έχει να ανέβει μεγάλη ανηφόρα»

Gazzetta team
Σίμτσακ: «Ο Άρης έχει να ανέβει μεγάλη ανηφόρα»

bet365

Ο Βασίλης Σίμτσακ απέσυρε την αίτηση κατάπτωσης εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ Άρης και αναφέρθηκε στις αλλαγές που διαπίστωσε στη συμπεριφορά των ανθρώπων του Άρη.

Ο έμπειρος σέντερ ανήκε στη συνομοταξία των παικτών που είχαν κινηθεί νομικά κατά της ΚΑΕ Άρης με σκοπό τη διασφάλιση των χρημάτων τους. Απέσυρε την αίτηση κατάπτωσης που είχε καταθέσει και με δηλώσεις του στο Yellow Radio δήλωσε ότι… «όπως ξέρει όλος ο κόσμος, στο τέλος της περσινής χρονιάς κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου. Η προσφυγή ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει για να εξασφαλίσω τα χρήματα. Τώρα με την καινούργια διοίκηση επικοινώνησαν οι άνθρωποι και μαζί μου και με τον δικηγόρο μου, υπάρχει επικοινωνία και δεν υπήρχε λόγος να μην αποσύρω την προσφυγή. Μίλησα με τον κ.Γουλιέλμο, έχουμε συνεννοηθεί, τα βρήκαμε, είναι όλα καλά, είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση. Με την προηγούμενη κατάσταση δεν είχε επικοινωνήσει ένας άνθρωπος μαζί μου. Αντιλήφθηκα ότι ο κ. Γουλιέλμος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να βγάλει την ομάδα από μια πολύ δύσκολη στιγμή. Έχει να ανέβει μεγάλη ανηφόρα και το σίγουρο είναι ότι κάνει μια μεγάλη προσπάθεια».

Αναφέρθηκε και στην παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία, λέγοντας ότι… «τον γνωρίζω από την Α.Ε.Κ. και τα Τρίκαλα. Είναι ένας άνθρωπος «άρρωστος» με το μπάσκετ, ασχολείται όλη μέρα, έχει πάρα πολλές γνώσεις και θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος όλων για αυτήν την κατάσταση. Θα… ξεζουμίσει όσους παίκτες θα πάρει και θα πάρει το 200% από όλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα