Ανατροπή στο Φάρο, κοντά σε συμφωνία με Μανωλόπουλο!

Ανατροπή στο Φάρο, κοντά σε συμφωνία με Μανωλόπουλο!

bet365

Κι ενώ όλα έδειχναν πως Φάρος και Θανάσης Σκουρτόπουλος θα πορευτούν μαζί και την επόμενη σεζόν - και ο σχεδιασμός θα γινόταν με τον ομοσπονδιακό προπονητή - τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει το προβάδισμα για τη θέση.

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Φάρο!

Πέρα από το κομμάτι της μετακόμισης της ομάδας στη Λήμνο, όπου όλα έχουν έχουν δρομολογηθεί και οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν πως όλα θα να είναι έτοιμα με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, προέκυψε... ανατροπή στο θέμα του προπονητή.

Όλα έδειχναν πως ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την παραμονή της στην Basket League, και θα άρχιζε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ώστε να αναλάβει τα «ηνία» του συλλόγου.

Οι ιθύνοντες του Φάρου και ο πρόεδρος Παντελής Μπούμπουρας ασχολήθηκαν και με την περίπτωση του Κώστα Φλεβαράκη, αλλά ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ φέρεται να είναι πιο κοντά, καθώς έχουν συζητηθεί ακόμα και λεπτομέρειες, που αφορούν την ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ίσως να υπάρξουν και ανακοινώσεις!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα