Ο Αγγέλου λειτουργεί ως προπονητής του Άρη

Ο Αγγέλου λειτουργεί ως προπονητής του Άρη

Ο Αγγέλου λειτουργεί ως προπονητής του Άρη

bet365

Συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί αλλά ο Βαγγέλης Αγγέλου δείχνει με τις κινήσεις του ότι το ζήτημα είναι απλά τυπικό…

Στο πλαίσιο της εσωστρέφειας που χαρακτηρίζει τον Άρη των τελευταίων εβδομάδων, συμπεριλαμβάνεται η καθυστέρηση της επίσημης παρουσίασης του Δημήτρη Γουλιέλμου, των συνεργατών που θα προστεθούν στο παζλ και γενικώς του σχεδίου που θα εφαρμοστεί (τουλάχιστον) στην επόμενη σεζόν. Μέσα σε αυτά είναι επίσης και η υπόθεση του Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος συμφώνησε μεν μέχρι το τέλος της χρονιάς αλλά σε καθημερινή βάση βρίσκεται στο γραφείο του.

Για τον Χαλκιδαίο προπονητή, ουσιαστικά, ο χρόνος γύρισε πίσω στο καλοκαίρι του 2013 όπου ακόμη κι όταν όλη η ΚΑΕ ασχολούταν με την εκδήλωση του Νίκου Γκάλη, αυτός είχε το μυαλό του στους αγώνες που ακολουθούσαν, ενώ στις πολλές κόλλες χαρτιού που ήταν ακουμπημένες στο γραφείο του, υπήρχαν δύο ξεχωριστές. Η μία έγραφε ονόματα παικτών σε περίπτωση που ο Άρης είχε το δικαίωμα ελεύθερων μεταγραφών και η άλλη ήταν προσαρμοσμένη πάνω στην αντίστοιχη ποινή απαγόρευση. Γενικώς, είχε έτοιμες δύο ομάδες για παν ενδεχόμενο.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τώρα. Όσοι τον γνωρίζουν, προφανώς και δεν νιώθουν έκπληξη καθότι αρέσκεται στην κατάστρωση σχεδίων και όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος… «θέλω να είμαι έτοιμος για κάθε σενάριο». Κι αυτό κάνει. Παράλληλα με το μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων στο οποίο θα συμπεριληφθούν τωρινοί παίκτες της ανδρικής αλλά και της εφηβικής ομάδας, δεν αποκλείεται να προστεθούν και παίκτες οι οποίοι την επόμενη χρονιά θα φορούν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Η ουσία είναι ότι ο Αγγέλου λειτουργεί ως προπονητής του Άρη και οι ενέργειές του (σ. σ. συζητήσεις με ατζέντηδες για παίκτες ή ακόμη επαφές με τους ίδιους τους παίκτες) φανερώνουν ότι το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ κι έτσι θα οριστικοποιείται η παραμονή του. Εξάλλου, με τον Δημήτρη Γουλιέλμο έχει συναντηθεί τουλάχιστον τρεις φορές και στα βασικά σημεία έχουν συμφωνήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα