Στρέλνιεκς: «Δε θέλαμε ο Προμηθέας να μας ξανακλωτσήσει στον κ#!#»

Στρέλνιεκς: «Δε θέλαμε ο Προμηθέας να μας ξανακλωτσήσει στον κ#!#»
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αναφέρθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας του Ολυμπιακού σε σχέση με τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Λετονός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ανέφερε πως, «Δεν είναι κάτι σημαντικό οι 22 πόντοι που πέτυχα. Το σημαντικό είναι να κερδίζεις το παιχνίδι. Με άφηναν ελεύθερο να σουτάρω απόψε και έπρεπε να πάρω αυτά τα σουτ. Ήμουν συνέχεια ανοικτός και απόψε τα σουτ μπήκαν. Στο δεύτερο ημιτελικό ο Προμηθέας μας... κλώτσησε στο κ&!& και δεν θέλαμε να συμβεί αυτό και πάλι. Για αυτό μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι. στο πρώτο μέρος χάσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε τα πάντα και πήραμε τη νίκη».

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός θα έχει επιπλέον κίνητρο στις αναμετρήσεις των τελικών με τον Παναθηναϊκό, απάντησε, «Δεν χρειάζεσαι έξτρα κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα και θα παλέψουν για τον τίτλο. Θα είναι ενδιαφέροντα παιχνίδια για τους φιλάθλους που θα τα παρακολουθήσουν. Εμείς θα πρέπει να είμαστε θετικοί και να κάνουμε την δουλειά μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα