Όλα δείχνουν ανανέωση ΑΕΚ και Πάντερ!

Όλα δείχνουν ανανέωση ΑΕΚ και Πάντερ!

Όλα δείχνουν ανανέωση ΑΕΚ και Πάντερ!

bet365

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΑΕΚ και Κέβιν Πάντερ, για την ανανέωση του παίκτη στην ομάδα, με το κλίμα να είναι άκρως θετικό και από τις δύο πλευρές.

Από τους σημαντικούς παράγοντες του φετινού νταμπλ (Κύπελλο Ελλάδος και BCL) των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Αμερικανός γκαρντ, στου οποίου το πρόσωπο η ΑΕΚ βρήκε τον σουτέρ που έψαχνε μήνες.

Με την έλευσή του στην ομάδα στις αρχές Φεβρουαρίου, ο 24χρονος παίκτης προσαρμόστηκε αμέσως στα δεδομένα, πρωταγωνίστησε σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, στην μόλις δεύτερη επαγγελματική του χρονιά.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ανέφεραν πως πέτυχαν... λαχείο και σκέφτονταν την άμεση ανανέωσή του, με το τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο του Πάντερ ολοκληρώθηκε με το φινάλε της χρονιάς, ενώ δεν υπήρχε οψιόν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών άρχισαν αμέσως και βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, προκειμένου να πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά.

Η «Βασίλισσα» είχε την ανανέωση του Πάντερ ως μία από τις προτεραιότητές της και με το πέρας της σεζόν δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε τις συζητήσεις μαζί του.

Και ο Κέβιν Πάντερ, όμως, έχει θέσει προτεραιότητα του την ΑΕΚ, παρουσιάζεται θετικός στο να συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα και φαίνεται πρόθυμος να κάνει... πέρα προτάσεις από άλλες ομάδες.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, που θα γίνει και η επίσημη συνάντηση, κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο... Baby Killer θα είναι και πάλι κάτοικος Αθήνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα