Απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα
Η Αστυνομία ενημέρωσε πως δεν μπορούν να πάνε οπαδοί του Ολυμπιακού στην Πάτρα για το τρίτο ματς με τον Προμηθέα.

Μπορεί στα δυο πρώτα παιχνίδια της σειράς φίλοι του Προμηθέα να βρέθηκαν στις εξέδρες του ΣΕΦ, ωστόσο δε θα συμβεί το αντίθετο για το παιχνίδι της Πάτρας (29/05) αφού η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H Γενική Περιφερειακής Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία, κατά την διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης για τα PLAY OFF του Πρωταθλήματος Ελλάδας BASKET LEAGUE Ανδρών, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 29/5/2018 και ώρα 20:30, στο κλειστό γυμναστήριο Δ. Τόφαλος, στην Πάτρα, μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πατρών – Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. απαγορεύεται οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας για το Κλειστό Γυμναστήριο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα