Παπανικολάου: «Πολύ κακό παιχνίδι, δεν ξέρω τι να πω»

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Πολύ κακό παιχνίδι, δεν ξέρω τι να πω»
Ο Κώστας Παπανικολάου χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα και στάθηκε στα δυο βασικά προβλήματα των Πειραιωτών.

«Πολύ κακό παιχνίδι. Δεν ξέρω τι να πω, το λέγαμε και με τα παιδιά ένοιωθαν λίγο βαριά τα κορμιά τους, γενικά δεν είμαστε καλοί. Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά του Προμηθέα, απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι δίκαια είναι στις τρεις πρώτες θέσεις. Πάλεψαν, είχαν μια τρομερή προσπάθεια και ξαναλέω ότι δεν υπάρχει εύκολος αγώνας και μας περιμένει πολύ δύσκολη δουλειά στην Πάτρα.

Οι πόντοι που δεχόμαστε στον αιφνιδιασμό και τα επιθετικά ριμπάουντ που παίρνουν οι αντίπαλοι είναι τα δύο βασικά μας προβλήματα και μετά τα λάθη στην επίθεση που δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο για αιφνιδιασμό. Πρέπει να τα δούμε όλα αυτά και να δώσουμε μια τελευταία ώθηση όπως φτάνουμε στο τέλος» εξήγησε στην κάμερα της COSMOTE TV ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα