Η οικογένεια Συμεωνίδη δίνει «πάτημα» για αρνητικές... συζητήσεις

Η οικογένεια Συμεωνίδη δίνει «πάτημα» για αρνητικές... συζητήσεις

Η οικογένεια Συμεωνίδη δίνει «πάτημα» για αρνητικές... συζητήσεις

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης ορίζει τον συνονόματο γιο του σε παιχνίδια ομάδας, με τον ιδιοκτήτη της οποίας, o εν λόγω διαιτητής, διατηρεί επαγγελματική σχέση.

Τα τελευταία χρόνια η ΚΕΔ φροντίζει να απασχολεί δικαίως και αδίκως αρκετά το ελληνικό μπάσκετ. Η ΕΟΚ υπό της οποίας την αιγίδα δραστηριοποιείται η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει αλλάξει απειροελάχιστα πράγματα, ωστόσο οι άνθρωποι οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε αυτήν φροντίζουν να δίνουν «πάτημα» για σχολιασμό.

Το τελευταίο παράδειγμα είναι ο Στέλιος Συμεωνίδης ο νεότερος (γιος του Πρόεδρου της ΚΕΔ με το ίδιο όνομα). Ο νεαρός διαιτητής μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη διατηρώντας κατάστημα «Coffee Island».

Το θέμα είναι πως η συγκεκριμένα αλυσίδα ανήκει στον Βαγγέλη Λιόλιο, πρόεδρο της ομάδας του Προμηθέα Πατρών. Υπάρχει λοιπόν μία μορφή επαγγελματικής σχέσης.

Στα παραπάνω δεν υπάρχει φυσικά τίποτα το μεμπτό, αλλά δημιουργεί εντυπώσεις όταν ο Συμεωνίδης σφυρίζει σε αναμετρήσεις του Προμηθέα όπως έγινε στο πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό ή σε αγώνες της κανονικής περιόδου (Κύμη, Πανιώνιος, κ.α).

Βέβαια το πρόβλημα πηγάζει από τον ίδιο τον πατέρα του διαιτητή ο οποίος τον ορίζει σε αγώνες του Προμηθέα και τον κρίνει. Κάλλιστα θα μπορούσε να το αποφεύγει και να σφυρίζει παιχνίδια άλλων ομάδων έτσι ώστε να μην φέρνει σε δύσκολη θέση τον γιο του και κυρίως να μη δίνει... πάτημα στον υπόλοιπο χώρο του μπάσκετ. Φυσικά και η πατρινή ομάδα δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στο θέμα.

Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα έπρεπε να έχει σκεφτεί ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις και κυρίως να μην αποκτά δικαίωμα ο κόσμος να συζητάει αρνητικά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα