Μήτογλου: «Με τον κόσμο μας το... δεύτερο βήμα για τους τελικούς»

Μήτογλου: «Με τον κόσμο μας το... δεύτερο βήμα για τους τελικούς»

Μήτογλου: «Με τον κόσμο μας το... δεύτερο βήμα για τους τελικούς»

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στον δεύτερο ημιτελικό της σειράς κόντρα στον ΠΑΟΚ (26/5, 17:30) και υποστήριξε ότι θέλει να κάνουν το 2-0 και να βρεθούν μια ανάσα από τους τελικούς της Basket League.

Αναλυτικά το blog του 22χρονου φόργουορντ στον ΕΣΑΚΕ:

«Στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ καταφέραμε να κάνουμε το 1-0 και να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα, γεγονός που φάνηκε σε κάποια σημεία του πρώτου ματς. Περιμένουμε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμος απέναντί μας γι’ αυτό και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η ουσία είναι πως κάναμε το πρώτο βήμα, ωστόσο είναι σημαντικό να κάνουμε αύριο το 2-0 και να βρεθούμε μια νίκη μακριά από τους τελικούς.

Παράλληλα θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων, για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν να μας δουν. Εύχομαι και πιστεύω πως αύριο να είναι ακόμη περισσότεροι σε σχέση με την Πέμπτη δίνοντάς μας ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα