ΜακΛιν: «Δεν ήταν όμορφη η εικόνα της εξέδρας»

Gazzetta team
ΜακΛιν: «Δεν ήταν όμορφη η εικόνα της εξέδρας»
Ο Τζαμέλ ΜακΛιν αναφέρθηκε στην δεύτερη αναμέτρηση με τον Προμηθέα και στην μικρή προσέλευση του κόσμου.

Το blog του Τζαμέλ ΜακΛιν στο esake.gr:

«Το πρώτο παιχνίδι της Β’ φάσης των playoffs με τον Προμηθέα πήγε όπως θέλαμε! Ακολουθήσαμε το πλάνο του κόουτς, παίξαμε με ενέργεια και καταφέραμε να πάρουμε μια άνετη νίκη. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν μας ξεγελά…

Ξέρουμε πόσο καλή είναι η ομάδα της Πάτρας, δεν τερμάτισε τυχαία 3η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση και ξεκινώντας πάντα από την καλή άμυνα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Δυστυχώς ο κόσμος στην αναμέτρηση της Πέμπτης δεν ήταν πολύς. Δεν ήταν όμορφη η εικόνα στις εξέδρες. Ξέρουμε πως έχουμε στενοχωρήσει τους φιλάθλους μας, όμως, θέλω να πιστεύω πως θα αφήσουν στο παρελθόν ότι έχει συμβεί και από δω και πέρα θα σταθούν στο πλευρό μας. Δεν θα κουραστώ να λέω πως τους έχουμε ανάγκη και πως μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα μπορέσουμε κάνουμε κάτι καλό στο φινάλε της σεζόν.

Από κει και πέρα, θα ήθελα να σταθώ στην επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και χάρηκα πολύ που τον είδα να πατάει και πάλι παρκέ υγιής. Θεωρώ πως πλέον θα μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα και θα ανεβάζουμε συνεχώς ρυθμό και απόδοση. Ήδη δώσαμε ένα καλό δείγμα στον αγώνα της Πέμπτης, αλλά ακόμη έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα