Παπαθεοδώρου: «Είναι ουτοπικό να λέμε ότι έχει κλείσει ψαλίδα»

Παπαθεοδώρου: «Είναι ουτοπικό να λέμε ότι έχει κλείσει ψαλίδα»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Είναι ουτοπικό να λέμε ότι έχει κλείσει ψαλίδα»

bet365

O Ηλίας Παπαθεοδώρου υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει κλείσει... καμία ψαλίδα με τους δύο πρώτους της Basket League και απλά αρκέστηκε να πει ότι οι διαφορές είναι ακόμα πολύ μεγάλες.

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Απόλυτα δίκαιη η νίκη του. Κυριάρχησε από την αρχή και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Μας δυσκόλεψε να αναπτύξουμε τις επιθέσεις μας. Στην επίθεση έπαιξε με ταχύτητα. Είδαμε τη ρεαλιστική διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα όταν ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος για το πως μπορεί να παίξει απέναντι σε μία ομάδα σαν εμάς. Προσαρμοστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο ρυθμό του. Κάναμε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Την κρατάμε. Έχουμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα από μία κορυφαία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για το δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει νίκη: «Ρεαλιστικά αν θέλουμε να μιλήσουμε και να είμαστε ειλικρινείς, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Η διαφορά από τις δύο πρώτες ομάδες με όλες τις υπόλοιπες, όταν συγκεντρώνονται σ’ ένα παιχνίδι, είναι πολύ μεγάλες. Κι ας γράφεται ότι έχουν μειωθεί οι διαφορές, είναι ουτοπικό ότι έχει κλείσει η ψαλίδα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Έχουμε χτίσει χαρακτήρα νικητή. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Αν έρθει νίκη θα είναι το ιδανικό σενάριο».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα σε μία ημέρα. Είμαστε στις 25/5. Υπάρχουν δεδομένα και για τις δύο ομάδες που δεν αλλάζουν σε μία ημέρα ή σε μία εβδομάδα. Δεν θα αιφνιδιαστούμε τόσο από τη μεγάλη πίεση που μας πήρε χρόνο για να αντιδράσουμε. Σε αυτό θέλουμε να είμαστε καλύτεροι. Η ενέργεια, η ταχύτητα και η ποιότητα είναι δεδομένα. Δεν μπορούμε να κάνουμε μαγικά, ούτε ζητάμε μαγικά. Η προσαρμοστικότητα θα είναι το κλειδί, να είμαστε πιο έτοιμοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα