Πασκουάλ: «Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση είμαστε, έχουμε κίνητρο»

Πασκουάλ: «Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση είμαστε, έχουμε κίνητρο»

Πασκουάλ: «Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση είμαστε, έχουμε κίνητρο»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα μπορούσε να ξεχάσει το... πάθημα από τη σειρά με τη Ρεάλ, στάθηκε στο.. .κατέβασμα της ταχύτητας στο τέλος και εξήγησε ότι οι παίκτες του, πάντα βρίσκουν κίνητρο.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Πιστεύω ότι αρχίσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Βρήκαμε ευστοχία και πήραμε μία διαφορά. Στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε τον ρυθμό επιθετικά, αλλά αμυντικά ήμασταν χειρότεροι ίσως επειδή είχαμε αποκτήσει μία διαφορά και ίσως γιατί σκεφτόμασταν το δεύτερο παιχνίδι πριν την ώρα του. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά κάναμε καλά τη δουλειά μας και γι’ αυτό νικήσαμε».

Για το τελευταίο δεκάλεπτο: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε το χαρακτήρα του. Μία ομάδα που αγωνίζεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορεί να αποτελέσει ένα παράδειγμα για εμάς για να καταλάβουμε απέναντι σε ποιον αντίπαλο παίζουμε».

Για το κίνητρο του αήττητου: «Το κίνητρο είναι εύκολο να το βρουν. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση βρισκόμαστε και αν θέλουμε να παίξουμε στους τελικούς, ξέρουν και πρέπει να το βρουν το κίνητρο. Αν δεν είμαστε ικανοί θα έχουμε προβλήματα ανά πάσα στιγμή. Έχουμε την εμπειρία του τι συνέβη με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην EuroLeague. Θα πρέπει να είναι δίδαγμα για να ξέρουμε πόσο καθοριστική θα είναι μία ήττα στο δεύτερο παιχνίδι».

Για την άμυνα στη δεύτερη περίοδο: «Πιστεύω ότι και στα δύο πρώτα δεκάλεπτα παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κλέψαμε κάποιες μπάλες και σκοράραμε εύκολα και γι’ αυτό ήταν τέτοια η εικόνα. Δεν μπορείς πάντα να βρίσκεις ενέργεια, θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να τα καταφέρεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα