Παπαθεοδώρου: «Να ανταπεξέλθουμε στην πίεση του Παναθηναϊκού»

Παπαθεοδώρου: «Να ανταπεξέλθουμε στην πίεση του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό (92-79) στο ΟΑΚΑ, για το Game 1 των ημιτελικών της Basket League.

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σε πολύ υψηλό ρυθμό, ειδικά στην άμυνα. Η ταχύτητα και η ενέργεια ήταν σημαντικό κομμάτι. Γνωρίζουμε την διαφορά ποιότητας των ομάδων. Όταν ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος, είναι δύσκολο για εμάς να έχουμε βελτίωση. Μειώσαμε όσο μπορούσαμε το σκορ, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητή στην κάμερα της Cosmote TV,

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ για το επόμενο παιχνίδι, ανέφερε: «Θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο βαθμό πίεσης του Παναθηναϊκού. Έχει πολύ καλούς παίκτες, που διατηρούν υψηλό τέμπο. Η αποτελεσματικότητά μας στην επίθεση και ο περιορισμός στην δημιουργία του Παναθηναϊκού είναι αυτά που πρέπει να αλλάξουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα