Σφαιρόπουλος: «Στην Euroleague είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών» (vid)

Σφαιρόπουλος: «Στην Euroleague είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών» (vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα στον πρώτο ημιτελικό των playoffs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

Για το παιχνίδι: «Δεν έχω να πω πολλά. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είχαμε διάρκεια και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι είδαμε να επιστρέφει όλο το διαθέσιμο ρόστερ ξανά και το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια, αλλά να βρουν και ρυθμό τα παιδιά που έλειπαν καιρό από το γήπεδο. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια να ξαναβρει αγωνιστικό ρυθμό και να βρούμε πάλι την χημεία μας μετά από τους τραυματισμούς».

Για το αν ήταν καμπανάκι η πρώτη αναμέτρηση με την Κύμη: «Δεν ξέρω αν ήταν καμπανάκι αλλά η ομάδα προσπαθεί. Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός και προπονούμαστε μαζί θα ανεβαίνουμε, αυτό είναι το ζητούμενο. Θεωρώ ότι όλοι παίκτες προσπαθούν, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για τον αν έχει βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας μετά την Euroleague: «Στην Euroleague είχαμε τα προβλήματα τραυματισμών και δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλούς τραυματισμούς δεν μπορούσαμε να έχουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Τώρα η ομάδα δουλεύει, έχει καλή απόδοση στο γήπεδο και όταν μπορείς και προπονείσαι επειδή είσαι υγιής θα ανέβουν και τα ποσοστά και θα παίξεις καλό μπάσκετ, όπως έγινε σήμερα»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα