Μήτογλου: «Σε διαρκή άνοδο ο ΠΑΟΚ»

Μήτογλου: «Σε διαρκή άνοδο ο ΠΑΟΚ»

Μήτογλου: «Σε διαρκή άνοδο ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (24/5, 20:00) και ο Ντίνος Μήτογλου υπενθύμισε πως ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο esake.gr

«Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά των πλέι οφ με δύο νίκες επί του Κολοσσού. Στο πρώτο ματς, στο ΟΑΚΑ, με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο όπου όλα είχαν κριθεί, παίξαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση και φτάσαμε σε μια άνετη επικράτηση. Στο δεύτερο παιχνίδι, στη Ρόδο, στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως θέλαμε δίνοντας το δικαίωμα στον Κολοσσό να είναι κοντά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, βελτιωθήκαμε αισθητά σε όλους τους τομείς και πήραμε τη νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Πλέον, αυτό που μας απασχολεί είναι οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ και βασικά ο πρώτος. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία φέτος, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις δύο νίκες του επί της ΑΕΚ.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο και πως αν δεν παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά από την αρχή, ώστε να κάνουμε το 1-0 στη σειρά. Θέλουμε, επίσης, να παίξουμε καλό μπάσκετ προσφέροντας χαρά στους φιλάθλους που θα έρθουν τόσο την Πέμπτη, όσο και το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για να μας υποστηρίξουν.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα