Προπονείται στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Προπονείται στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Στην Αθήνα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης της σειράς των αγώνων με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ήδη έχει πετύχει τον στόχο της στο ελληνικό Πρωτάθλημα και πλέον θα κυνηγήσει την υπέρβαση αρχής γενομένης της πρώτης αναμέτρησης (24/5, 18:30) με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Εκεί εξάλλου θα ολοκληρώσει και την προετοιμασία της καθώς σε λίγη ώρα θα αρχίσει η τελευταία προπόνηση. Στην αποστολή του Δικεφάλου μετέχει και ο Θόδωρος Καρράς καθώς αντικατέστησε τον Απόλλωνα Τσόχλα ο οποίος αύριο(24/5) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους χιαστούς.

Το μεσημέρι, στην κοινή συνέντευξη Τύπου προπονητών και αρχηγών των τεσσάρων ομάδων της ημιτελικής φάσης της Basket League, Ηλίας Παπαθεοδώρου και Βαγγέλης Μαργαρίτης έθεσαν ως στόχο την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κοινοποίησε και βίντεο από την εκδήλωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα