Σφαιρόπουλος: «Να συνέλθουμε από τα... μπες βγες λόγω των τραυματισμών»

Σφαιρόπουλος: «Να συνέλθουμε από τα... μπες βγες λόγω των τραυματισμών»

Σφαιρόπουλος: «Να συνέλθουμε από τα... μπες βγες λόγω των τραυματισμών»
Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βασίλης Σπανούλης έδωσαν προτεραιότητα στη σειρά κόντρα στον Προμηθέα.

Ο προπονητής και ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Προμηθέα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Ο Προμηθέας έχει κερδίσει το σεβασμό όλων και των δικών μας φυσικά. Δίκαια τερμάτισε τρίτος κι έπαιξε καλό μπάσκετ με χημεία και σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο. Δίνουμε έμφαση σε αυτή τη σειρά. Θέλουμε να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς, να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό και τη χημεία μας. Εδώ κι ένα μήνα προσπαθούμε να συνέλθουμε από όλα αυτά τα «μπες βγες» που γίνονταν χωρίς να το θέλουμε. Ελπίζω την κατάλληλη στιγμή να είμαστε όλοι έτοιμοι».

Για τη βία: Ο αθλητισμός ενώνει και είναι μία έκφραση πολιτισμού. Όλοι κατακρίνουμε φαινόμενα βίας και πρέπει όλοι να έχουμε μία καλύτερη αθλητική παιδεία. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει και να μην υπάρξει ίχνος βίας.

Για τον Προμηθέα: Πέρα από τη βιτρίνα που υπάρχει είναι πολύ αξιόλογη η προσπάθεια που κάνει και στα τμήματα υποδομής, παράγουν νέους αθλητές κάτι που είναι αναγκαίο και δεν πρέπει να το προσπερνάμε. Έχει τεράστια σημασία πως επαρχιακή ομάδα δουλεύει κατά αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι εύκολο αυτό που έχει πετύχει, έχω δουλέψει στη Ρόδο και το καταλαβαίνω.

Αν θεωρούν πως μπορούν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο: Υπάρχουν ημιτελικοί πρώτα και κοιτάμε το Προμηθέα. Αν δεν παίξεις καλά θα σου κάνει ζημιά. Το πρώτο που σκεφτόμαστε είναι ο Προμηθέας. Τα υπόλοιπα είναι εικασίες. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλά και είναι κι αήττητος.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Πάμε να διεκδικήσουμε το στόχο που κυνηγάμε και εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και ο καλύτερος να κερδίσει. Θα κοιτάξουμε τη σειρά με τον Προμηθέα και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί. Οι ομάδες είναι αρκετά έμπειρες οπότε κανείς δε μπορεί να αιφνιδιαστεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα