Γαλατσόπουλος: «Το 40% των αγώνων έληξαν με μονοψήφια διαφορά πόντων»

Γαλατσόπουλος: «Το 40% των αγώνων έληξαν με μονοψήφια διαφορά πόντων»
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ< Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος.

Σέλτικς - Καβαλίερς με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου της ημιτελικής φάσης της Basket League.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ανέφερε αναλυτικά:

«Καλώς ήρθατε στον χώρο. Καλωσορίζουμε τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων. Επιλέξαμε μαζί με τους συνεργάτες μου το Μουσείο της Ακρόπολης, γιατί το μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε είναι πως ο αθλητισμός προβάλλει τη χώρα.

Ο αθλητισμός ξεπερνά τα όρια. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Η προσπάθειά μας να καταπολεμήσουμε τη βία είναι διαρκής και δεν κάνουμε βήμα πίσω. Μετά από μια συγκλονιστική κανονική περίοδο φτάσαμε στο πιο ενδιαφέρον σημείο. Παρακολουθήσαμε ποιοτικούς και ανταγωνιστικούς αγώνες. Πολλοί είπαν πως έχουμε ξανά πρωτάθλημα. Σχεδόν το 40% των αγώνων τελείωσε με μονοψήφιες διαφορές, ενώ πολλές ήταν οι εκτός έδρας νίκες.

Στην κανονική περίοδο αναδείχθηκαν νέες δυνάμεις. Ο Προμηθέας προκρίθηκε στα ημιτελικά, το Λαύριο και η Κύμη πλαισιώνουν ομάδες όπως ο Κολοσσός και το Ρέθυμνο. Είμαστε χαρούμενοι που η περιφέρεια δεν έχει απλά μια παρουσία στο πρωτάθλημα, αλλά αναπτύσσει τη Λίγκα. Φέτος επέστρεψαν παραδοσιακές δυνάμεις όπως η ΑΕΚ, που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και ο ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα μεταδόθηκε από την ΕΡΤ και οι Έλληνες διαπίστωσαν την πρόοδο του αθλήματος που έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες χαρές στη χώρα μας. Βιώσαμε το All Star Game στην Πάτρα. Προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση του ΕΣΑΚΕ.

Παρουσιάσαμε το νέο χορηγικό μας πλάνο και κάναμε άνοιγμα στην αγορά, καθώς θέλουμε να ενισχύσουμε την δυναμική του πρωταθλήματος. Δημιουργήσαμε ένα νέο παιχνίδι για τον κόσμο. Μέσα από τις δράσεις μας θέλουμε να ενώσουμε και το μπάσκετ νοιάζεται. Παρουσιάζουμε και τους χορηγούς μας εκφράζοντας το ευχαριστώ μας για όσους στηρίζουν.

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους να προσφέρουν συγκινήσεις. Εύχομαι να συνεχίσουν μαζί μας και να μείνουν συνεργάτες μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες. Εύχομαι να παρακολουθήσουμε καλές αναμετρήσεις.
Το μπάσκετ ενώνει και νοιάζεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα