Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» του ΜακΦάντεν στην Κύμη! (pic)

Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» του ΜακΦάντεν στην Κύμη! (pic)

bet365

Με ένα γεμάτο συναισθήματα μήνυμα στο facebook, ο Θαντ ΜακΦάντεν ευχαρίστησε άπαντες στην Κύμη και δήλωσε ανυπόμονος για όσα έρθουν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Αναλυτικά:

«Η 8η σεζόν έφτασε στο τέλος της. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που με ευλόγησε να συνεχίσω να παίζω το παιχνίδι που αγαπώ και που πέρασα μια ακόμα υγιή σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τη διοίκηση και τους φιλάθλους. Μόνο αγάπη! Ήταν μια ιστορική σεζόν για την ομάδα, αρχίσαμε με 0-6 και τερματίσαμε στην 6η θέση, "σπάσαμε" τόσα ρεκόρ.

Όλοι νιώσαμε καλά που φτάσαμε τόσο μακριά στα playoffs και ανταγωνιστήκαμε για το πρωτάθλημα, αλλά ζεις και μαθαίνεις.

Ολοκληρώθηκε η σεζόν, όντας πρώτος σε μέσο όρο πόντων στη λίγκα, στο τοπ 10 των ασίστ, των κλεψιμάτων και του συστήματος αξιολόγησης, κάτι που δείχνει ότι η σκληρή δουλειά το προηγούμενο καλοκαίρι απέδωσε. Ανυπομονώ για τις καλοκαιρινές προπονήσεις και να εξελίξω το παιχνίδι μου σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο.

Για ακόμα μια φορά, την αγάπη μου στο σύλλογο της Κύμης και στους φιλάθλους. "Τρέχει" εξαιρετικά ο οργανισμός. Ευχαριστώ Χαλκίδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα