Πάντερ: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

Πάντερ: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Πάντερ: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν από τους κύριους συντελεστές για τα δύο τρόπαια της ΑΕΚ φέτος, με τον ίδιο να εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει... κάτοικος ΟΑΚΑ.

Έλφσμποργκ - Γκέτεμποργκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον πέντε κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αμερικανός γκαρντ με δηλώσεις του στην «Ώρα για Σπορ» υπογράμμισε ότι «προς το παρόν δεν γνωρίζω κάτι, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αν όλα πάνε καλά, θα ήθελα να μείνω».

Επίσης είπε ότι «ήταν μια τρομερή, απίστευτη, εξωπραγματική χρονιά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως καμιά άλλη ομάδα δεν θα τελειώσει τη σεζόν με δύο τίτλους, όπως εμείς», ενώ στάθηκε στον πρόωρο αποκλεισμό από τα playoffs της Basket League.

«Δώσαμε κάθε σταγόνα της ενέργειάς μας στο Final 4. Οι εγχώριες υποχρεώσεις ήρθαν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην έχουμε μεγάλο κενό για να ξεκουραστούμε. Όμως θέλω να πιστεύω πως δώσαμε ό,τι είχαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα