Τρίτος επιθετικός ριμπάουντερ του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης

Τρίτος επιθετικός ριμπάουντερ του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης

Gazzetta team
Τρίτος επιθετικός ριμπάουντερ του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης
O Γιώργος Πρίντεζης έφτασε τα 342 επιθετικά ριμπάουντ κόντρα στην Κύμη και ανέβηκε στην τρίτη θέσης της λίστας του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ

Θέση στα ημιτελικά των playoffs για 13η συνεχόμενη χρονιά και 24η φορά στα 26 χρόνια της Basket League εξασφάλισε χθες ο Ολυμπιακός. Δεν τα είχε καταφέρει μόνο στη διετία 2003-05. Μέσα από το χθεσινό παιχνίδι με την Κύμη, ο Γιώργος Πρίντεζης έφτασε σε ένα ξεχωριστό επίτευγμα, αφού έγινε ο 3ος στα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία του Ολυμπιακού ξεπερνώντας τον Γιάννη Μπουρούση.

Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο “υπαρχηγός” των ερυθρόλευκων έφτασε τα 342, αφήνοντας τον διεθνή σέντερ στην 4η θέση με 341. Οι πρώτες δύο θέσεις της σχετικής λίστας ωστόσο είναι μακριά. Τις μοιράζονται οι παίκτες που συγκροτούσαν το δίδυμο των ψηλών της δεκαετίας του '90. Ο Ντράγκαν Τάρλατς είναι 1ος με 569 και ο Παναγιώτης Φασούλας 2ος με 543 επιθετικά ριμπάουντ.

*Ακόμη χθες ο Πρίντεζης με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε 946 στη Stoiximan.gr Basket League και έγινε ο 18ος της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω του στα 943 τον Αντώνη Ασημακόπουλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα