Πέτεγουεϊ: «Με τον Παναθηναϊκό… όλα μπορούν να συμβούν»

Πέτεγουεϊ: «Με τον Παναθηναϊκό… όλα μπορούν να συμβούν»

Πέτεγουεϊ: «Με τον Παναθηναϊκό… όλα μπορούν να συμβούν»

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ περιέγραψε το υπέροχο συναίσθημά του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Ήρθαμε εδώ και νικήσαμε την ΑΕΚ, η οποία ξέραμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες και πριν από λίγες εβδομάδες κέρδισε το Basketball Champions League.  Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε 11 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια, κάτι που δείχνει ότι είμαστε σε φόρμα και τώρα έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη», είπε.

Αναφερόμενος στην ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ικανότητα της ομάδας του. «Πιστεύω σε εμάς. Αν παίξουμε όπως μπορούμε μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το γεγονός ότι είναι αήττητος μέχρι στιγμής δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χάσει στο μέλλον. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά όπως είπα είμαστε καλή ομάδα και αν δώσουμε το 110% μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Κατέληξε αναφερόμενος στη δική του απόδοση δεδομένου του ότι είχε 19 πόντους κατά μέσο όρο στους αγώνες με την ΑΕΚ. «Είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Μου αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια και σίγουρα ανυπομονώ για τη σειρά. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Best of internet