Πόσλεϊ: «Δεν πήρα ένα μισθό στην ώρα μου, χαίρομαι που έπεσε ο Κόροιβος» (pics)

Gazzetta team
Πόσλεϊ: «Δεν πήρα ένα μισθό στην ώρα μου, χαίρομαι που έπεσε ο Κόροιβος» (pics)

bet365

Πληγωμένος ο Μάρκους Πόσλεϊ από την συμπεριφορά των ανθρώπων του Κοροίβου «ξέσπασε» στο twitter!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση πως ο Κόροιβος ακύρωσε τα εισιτήρια επιστροφής στις ΗΠΑ των Κάρσον και Πόσλεϊ, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την ήττα από τα Τρίκαλα.

Ο δεύτερος «ξέσπασε» μέσω twitter και τόνισε πως δεν έχει μάθει στη ζωή του να στήνει παιχνίδια, κατηγόρησε την ομάδα για καθυστερήσεις στις πληρωμές και δήλωσε χαρούμενος που ο Κόροιβος έπεσε, μετά την συμπεριφορά που αντιμετώπισε από τους ανθρώπους της ομάδας.

Μάλιστα, πήρε απάντηση και από πρώην παίκτη της ομάδας, τον Τσέικ Σανέ, ο οποίος ανέφερε πως ο Κόροιβος του χρωστά ακομα λεφτά.

Αναλυτικά:

«Οι δηλώσεις του GM και του προέδρου του Κοροίβου που λανθασμένα κατηγόρησαν τον Τζαχί Κάρσον και εμένα για "σκόπιμη ήττα και δωροδοκία στο στοίχημα" είναι απολύτως τρελές! Δεν έχω δείξει τίποτα διαφορετικό πέρα από σεβασμό, δούλεψα για αυτή την ομάδα με τον κ**ο μου και την πόλη 9 μήνες χωρίς να λάβω ούτε έναν μισθό στην ώρα μου. Έκανα τα πάντα για την ομάδα, απλά και μόνο για να με πετάξουν στην άκρη και να με κατηγορήσουν για ένα παιχνίδι που χάθηκε στο φινάλε της σεζόν. Δεν έρχομαι από χώρα στην οποία "στήνουμε παιχνίδια". Το μπάσκετ είναι ένας τρόπος ζωής για να κάνουμε καλύτερους τους εαυτούς μας και να έχουμε καλύτερη ζωή εμείς και οικογένειές μας.

Είναι τρελό για αυτούς να προσπαθούν να καταστρέψουν το όνομά μας και αυτό μόλις στον πρώτο μου χρόνο στην Ευρώπη και τον δεύτερο επαγγελματικά. Και ειλικρινά κανέναν από αυτούς δεν ήταν τόσο άντρας να μου προσάψει το οτιδήποτε πρόσωπο με πρόσωπο. Το να αφήνεις παίκτες απομονωμένους σε ένα ξένο αεροδρόμιο, εντάξει.

Πληγώθηκα από την ήττα αλλά μετά από αυτή την δειλή αντίδραση, είμαι τώρα χαρούμενος που δεν υπάρχει ομάδα και οι παίκτες δεν θα έχουν ποτέ την εμπειρία που είχαμε εμείς. Είστε τυχεροί που δεν μου τα είπατε πρόσωπο με πρόσωπο. Ο Θεός πράττει με παράξενο τρόπο, θα τον αφήσω να το χειριστεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα